31 Mart 2008 Pazartesi

ARICI BELEDİYE BAŞKANIMIZ

Belediye başkanımız Sabri AVCİL Bahar geldi derken havalar süpriz yaptı bu gün soğuk bir güne uyandık evet hava soğuk ve arasıra yağmur yağıyor arılıkta yapabileceğimiz bir şey yok günü başka etkinliklerle değerlendirmek gerek, Belediye Başkanımızla bir araya geldikçe arı ve arıcılıktan konuşurduk kendisini makamında ziyaret ettim. İlçenin ağaçlandırılması ve arıcılık hakkında faydalı ve tatlı bir sohbet oldu.Meğer bizim başkanımız da arıcılık yapmış çok eskiden şimdi ise arıcılık yapmıyor. Arıcılık yaptığı zamanlarda arıların saldırısına uğramış ve şu anda arı zehiri kendisinde alerji yapıyor ve bu yüzden çok sevdiği arıcılık hobisini de bırakmak zorunda kalmış.
Arıcılıktan anlayan birisi olduğu için çaylar içildi tatlı bir sohbet oldu. Benden bir isteğimin olup olmadığını sordu. Arıcılık yapmasamda arıcılık yapan arkadaşlara elinden gelen yardımı yapacağını söyledi. Ağaçlandırma çalışmalarında ıhlamur ağacına ağırlık vereceğini bu şekilde ilçemizin güzelleşmesinin yanında arılarında bundan faydalanabileceği konularında sohbet uzadı. Müsade isteyerek ayrıldım belediyeden göstermiş olduğu yakın ilgiden, arıcılık konusunda vermiş olduğu destekten dolayı kendisine sonsuz teşekkürler
SAYGILAR

6 yorum:

Hayyam dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hayyam dedi ki...

Nezdinizde belediye başkanımızı kutluyorum.Arıyı seven herkes bizim dostumuzdur.Alerji konusunda üzüldüm aynı sıkıntı bende de var biliyorsun.Demekki başkanımız arı hastalığına tam yakalanmamış onun için bırakmış.Değerli başkanımızı arıcılığa vereceği destekten dolayı tüm arı sevenler adına şükranlarımızı sunuyorum.Amacı belediye başkanı olduğu yere hizmet etmek olan böyle değerli başkanların Allah yolunu daim açık eylesin.Saygı ve sevgiler

Gürbüzarıcılık dedi ki...

Selamlar
Bunyamin abi Belediye başkanımız sizlere verdiği destekle, hizmetlerle oralara geliyorlar. Başkanımızın halkla ilişkileri iyi demektir. Çevreye ve doğaya yardımcı olanlara yardımcı olması çok güzel. Nede olsa kendileri atanmış kişi değil seçilmiş bir belediye başkanıdır. Belediye başkanınız sizlere hizmet etmeye talip olmuş ve sizlerde kendisini o makama laik görmüşsünüz. Değerli bir kişiliği olması nedeniyle sizlerde başkanımızın yanındasınız. Belediye başkanımızın alerjisi olmasına üzüldüm.
Şansında Sabri AVCİL beye sizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla.

HB dedi ki...

Çok sakin bir arı kolonisi yakışır başkanımıza...

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Yiğit,arıcılık ve bu konuda yapışması gerekenler hakkında duyarlı olan sayın başkana saygılarımı iletiyorum,eğer tüm kesimleri duyarlı hale getirebilirsek,arıcılığımızında gelişmesi ve verim açısından çok ileri seviyelere geleceğine gönülden inanıyorum.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

erbabarici dedi ki...

Belediye başkanımızıda harekete geçirdiğin için tebrikler.
Başkanın her türlü desteği vereceğinden eminim.Güzel bir ziyaret olmuş.SELAMLAR.