30 Mart 2008 Pazar

DOSTLARLA BULUŞMA

Bu hafta sonu nette görüştüğüm arkadaşlarla sözleştik Eskişehir'de buluşma yerinde buluşarak yoklama alındıktan sonra arka arkaya vadiye doğru hareket ettik kış manzarasını hatırlatan dağlardan geçtikten sanra

Mayıslarda bulunan kahvehanede çay molası yaptık. Netten tanıştığım arı dostlarım tam düşümdüğüm gibi hepsi işinin ehli insanlar sanki çok önceden tanışıyormuşuz gibi çaylar içildi tatlı bir sohbet konu arı olunca herkesin söyleyeceği birşeyler var tabii fakat yapılması gereken işler de var. Onun için sohbeti kısa kesip yola çıktık. Dostlarımın arılığını kısa da olsa bir ziyaret yaptım. Gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı arıcı dostlarım HALİL,YUSUF,BİROL,GÜRBÜZ'e çok teşekkürler ediyorum. Kendileri ile vedalaşarak arılığıma hareket ettim.


Kendi arılığımda çok birşey yapmadım hava yağışlı olduğundan sıvı besleme yaparak arılığımdan Eskişehir'e doğru yola çıktım.



Yine kış manzaralarını hatırlatan yoldan eve doğru hareket ettim. Ha bu arada gelirken arabanın lastiği patladı. Bende biraz erken dönerek Eskişehir'de arabamın lastiklerini değiştirdim çok güzel oldu bu arada lastikler de yenilenmiş oldu.




1 yorum:

Çerkez dedi ki...

Selam abi cumartesi aynı saatte yine mayıslarda kahvede kahvaltı var bu sefer kahvaltı yapmadan gelin biri yer biri bakar olmuyo ordada kahvaltı cok tatlı oluyo evde kahvaltı yaparken arı sohbeti yapamıyoz ki