16 Mart 2008 Pazar

Vadiye Yolculuk

Vadiye yolculuk için son kontroller yapılıyor.Araç yüklendi yola çıkmaya hazırız aracı kullanan mobilyacı arkadaş Ramazan BAYKAL'ı bekliyoruz birazdan yolculuk başlayacak hayırlısı.

Yolculuk devam ederken aracı kullanan arkadaşım Ramazan ve Arı kaldırmada bana her zaman yardıma gelen Ağabeyimi resimledim şu an kanlıpınar yokuşundan aşağıya iniyoruz.


Vadiye inmeye başlayınca iklim değişti sanki, manzara çok güzel yol boyunca aracı arkadaşım kullandığı için yolda resimler çektim.


Yol kenarında bir kayısı ağacı çiçek açmış durup resimlemek daha güzel olurdu ama yola devam










Bu badem ağacı çiçeklenmiş arılığın yanında üzerinde onlarca arı var işlerini yapıyorlar herkes işini yapsın dercesine






Burası arıları koyduğum yer bu gün yerleştirdik yerlerine mahmudiye de havalar müsait olmadığından ilkbahar bakımları yapılamadı.







Fakat kovanların uçma tahtaları açılır açılmaz kısa bir kargaşadan sonra hemen tarlacılar polen getirmeye başladı. Durum çok güzel arı otursun, hemen bahar temizliğini yapıp artık yaza hazırlanmak gerekiyor.








1 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi umarım sezonunuz bereketli olur ve bu kadar uğraşının karşılığını gerek maddi gerekse manevi olarak alırsınız.Baharın bir an evvel sizin oralara daha etkin olarak gelmesi ve işlerinizde kolaylıklar dileklerimle...