24 Temmuz 2008 Perşembe

KARA KOVANLARDAKİ GELİŞMELER


Ömer ağebeyin kara kovanları bunlara baharda oğul konuldu maşallah durumları iyi görünüyor. Aşağıdaki resimler net çıkmamış fakat yine de çok güzel görünüyor. İki adet kara kovan Doğu Karadeniz usulu kütük kovanlar. Kovanlardan birisi kalkan diğeri kılıç olarak peteklerini örmüş yukarıdaki resimde görülen daha hızlı gelişme göstermiş neredeyse kapıya kadar örmüş aşağıdaki oğul köprüye kadar petek örmüş maşallah güzel gidiyorlar.


Kara kovanların içinden görüntüler.

Ömer ağabeyin arılıktaki domatesler neredeyse boyuna yaklaşmış durumda. Tatlı bir uğraş dometesleri kızarmaya başlamış kopartıp tadına baktık çok güzel, Mahmudiye de ondan önce bahçeden domates toplayan kimse yok sanırım. Kendiside arıcılıktan sonra bahçe işlerini de övünerek anlatır. Övünmekte de haklı sanırım.


Ömer ağabeyin dünyalar güzeli torunu ile Torun sevgisi de bir başka hani. Maşallah nazar deymesin, dünya tatlısı bir çocuk.


3 yorum:

Arıcı 07 dedi ki...

Kara kovanın bu görüntüsü bu günlere aitse harika görünüyor.Gelişim mükemmel...

arıbeyi dedi ki...

Bünyamin Bey;
Kovanlar güzel olmasa da arılar güzel,bahçe güzel,domatesler güzel,Ömer Bey'in yüz ifadesi güzel, küçük kızımız hepsinden güzel.O güzel yanaklarından benim yerimede öpün lütfen.Maşallah ta diyelim nazar değmesin.
Ama artık onuda birey yerine koyup ismiyle hitap edelim daha anlamlı olacak.
SAYGILARIMLA.

mahmudiyearicilik dedi ki...

Fotoğraflar bu günün fotoları