28 Aralık 2008 Pazar

ESKİŞEHİR BALKAN GÖÇMEN DERNEKLERİ FEDERASYONU

Eskişehir Balkan Göçmen Dernekleri Federasyonu geleneksel tanışma yemeği toplantısı Eskişehir Özgüven restorantta yapıldı. Yemeğe yüksek oranda bir katılım vardı.
Balkan göçmenleri derneğinin vermiş olduğu yemeğe katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Arif ŞENTÜRK ve Türk Halk Müziği TRT Sanatçısı Soner ÖZBİLEN Türküleri ile yemeğe katılan misafirleri eğlenceli saatler geçirmelerini sağladılar.

Resimde Yeşilyurt Köyü Muhtarımız Nevzat Hoca, ortada Arif ŞENTÜRK ve en sağda Mahmudiye Belediye Başkanımız Sabri AVCİL.


Proğramından sonra masamıza gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Arif ŞENTÜRK ile toplu halde çekilmiş fotoğraf Nevzat Hoca, Sabri AVCİL, Arif ŞENTÜRK. Ben ve Halil TUNÇ.
Arkadaşlığımız çok eskiye dayanan, Necmettin BAŞKURT.
TRT Halk Müziği Sanatçısı Soner ÖZBİLEN söylemiş olduğu türküler ile misafirleri coşturdu.


Eskişehirli İşadamlarından Beyti Bey ve Belediye Başkanımız, masamıza gelen Beyti Bey ile koyu bir sohbete daldılar. Yatırımlardan mı? bahsediyorlar ne. Başkanımız Önümüzdeki seçimlerde aday olmadığını da açıkladı ama. Hayırlısı.


Bir başka konu da Beyti Bey ile yaptığımız kısa konuşmadan, anladığım kadarı ile arıcılığa yatırım yapacağını söylemesi, onun da arıcılık hastalığına tutulduğunu gösteriyor. Biliyorsunuz bu arıcılık hastalığının tedavisi yok.



Davetlilerin arasında arıcılık yapan arkadaşlarla bir araya gelerek bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedik. Arıcılık yapan Sezai ÖZTÜRK, Osman YILMAZ, Ben ve Ahmat ŞAFAK.

3 yorum:

muratakın dedi ki...

Bünyamin Bey:
Bu gün neden çalışmadığın anlaşıldı arada bir eğlenmek lazım.
En son resimdeki arıcı olan Sezai Beyi, Osman Beyi, Ahmet Beyi Tanıyorum Selamlarımı gönderiyorum.
Saygılar.

UĞUR KIRAN dedi ki...

O masalarda eksik olan bişey var ama tam hatırlayamadım.Çekilen resimler bardaklar tamamen boşaldıktan sonra çekilmiş anlaşılan.

Mehmet Gündoğdu dedi ki...

afiyet olsun güzel bir eğlence olduğu belli devamını dilerim