28 Ocak 2009 Çarşamba

ARI ZARARLISI


Bu günlerde yeni tesbit edilen arı zararlısı bu gün benim arılığı da ziyaret etmiş. Söylenecek çok şey var ama söylemeyeceğim Allah'a havale ediyorum. Ne olabilirki diye düşünüyorum bal desen olmaz sadece zarar vermek gibi geldi bana bilemiyorum.


Arılıkta bulunan kovanlardan sadece üç tanesinin kapakları açılarak, o şekilde açık bırakarak ayrılmışlar. Ben de fotolarını alarak açık olan kapakları kapattım. Hayırlısı.



Ayrıca güvenlik kuvvetlerine gerekli bilgiler fotoğraflarla birlikte verildi. Ayağına dolaşacak bir gün bakalım her kimse o şahşın sonu ne olacak.

7 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi sanada geçmiş olsun.nedir bu psikopatların arılardan istediği.İnşallah sen olmazsın o hırsızlar ordayken, yoksa vay onun haline.İnşallah arılarda bir şey yotur.
Geçmiş olsun.

Şükrü KOCA dedi ki...

Geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun

HB dedi ki...

Amca, sebebi konusundaki rivayetler çok hoş.

Bir şey olmaz. Yola devam.

muratakın dedi ki...

Arıcılık öğrenmeye başlamak için mevsim erken değilmi?
onlar arıcılığa tersten başlamışlar.
Saygılar.

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Geçmiş olsun inşallah tekerrür etmez.

E.ÇOKENGİN dedi ki...

Geçmiş olsun Bünyamin bey
Bu yeni zararlı bu sene çok hızlı yayılıyor anlaşılan.Bence o kovanları arıcı olmayan merak edipte açmaya cesaret edemez diye düşünüyorum.
Çünkü aynı şey benimde başıma geldi.
Herhalde kovanların gücü hakkında istihbarat topluyorlar.Ne işlerine yarayacaksa.

mahmudiyearicilik dedi ki...

Arkadaşlar teşekkürler. çevremdeki arı kayıplarını duyunca buna şükretmekten başka yapacak bir şey yok inşallah kayıpsız bir kış geçirmeniz dileklerimle

SAYGILAR