13 Nisan 2009 Pazartesi

ARICI ARKADAŞLAR

Eskişehir'li arıcı arkadaşlardan Fatih Bey ve Muhterem Bey Mahmudiye'ye gelince, sağolsunlar uğramadan geçmek olmaz demişler. Küçük telefonsohbetinden sonra buluşma yerindeyiz.

Muhterem Bey Dereden çıkınca arıları getireceği yeri görmek istemiş. Hep birlikte TİGEM arazisini gezmek için doğru işletmeye.

TİGEM' de bizleri Nurettin Bey sıcak karşılaması ve ikramlarda bulunmasından sonra gerekli izinler alınarak TİGEM'in arazisinde keşif turu yaptık.


Muhterem Bey ve Fatih Bey araziyi gördüler az çok kafalarında bir şeyler canlandı. Arıları koyacakları yer hakkında. Ben de bilgim dahilinde kendilerine yardımcı olmaya çalıştım. Bu arıcı dostlarla yaz boyunca çok görüşeceğim anlaşılan. Dostluğumuz daha da ilerleyecek sanırım.

2 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar
allah muhabbetinizi artırsın

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

Bünyamin bey arıcılar arası dosluk ve dayanışma yaşanılacak en güzel bir ortam ben bazen arı sohpetlerine bir takılıyorum km lerce yol ve degişik arıcı arkadaşlarla çok güzel günler yaşıyorum bence dosluk ve paylaşım çok güzel gerisi boş dün geldik yarın gidecegiz yaşamı dostca yaşamak en güzeli
KOLAYGELSİN BOL BALLI YIL DİLERİM