4 Ekim 2009 Pazar

SONBAHAR MAHALLİ AT YARIŞLARI

Mahmudiye hipodromu şeref türibününden görüntü.

Tanıdık bir isim arıcı kardeşimiz Hasan Basri KANSIZ at yarışlarını izlemek için gelmiş objektifimize yakalandı. Yakalamışken kendi resmimi de ona çektirdim sağolsun. Aşağıda.


Mahmudiye hipodromu kuleden görünüşü yukarıda ve aşağıda.



Bu hafta da ilgi oldukça fazla idi, iki türübün de dolmuştu.


Birinci koşunun sonunda birinciyi foto finiş ile tesbit edilebildi.

Foto finiş sonucunda birinciliği 2 numaralı Halil ALTIN'ın biniciliğini yaptığı, Muharrem CAN'ın atı PATLICAN ile kazandı. Binici Halil ALTIN kendisine verilen Türk Bayrağını atın üzerinde havaya kaldırdı. Aşağıda.

Mahmudiye Belediye Başkanlığı Kupa koşusu olan birinci koşunun birincisi PATLICAN ve birincilik kupasını Muharrem CAN adına eşi aldı.


Günün ikinci koşusu olan Garnizon Komutanlığı Kupa Koşusunun hazırlıkları.



Garnizon Komutanlığı Kupa Koşusunda atlar koşarken hakem arabasından aldığım fotoğraf. Koşan atları yan hakem Veteriner Hekim Ali ÖZKAN tarafından araba ile takip ediliyor.

Garnizon Komutanlığı Kupa Koşusunun birincisi, binicisi Çetin TAŞ, Mehmet ARSLAN atı ONURAĞA kazandı. Kupasını Garnizon Komutanımızdan aldı.

Mahmudiye Tarım İlçe Müdürümüz Halil KARADAĞ ve Veteriner Hekim Ali ÖZKAN.


Üçüncü koşu, BüyükşehirBelediye Başkanlığı Kupa Koşusu, Bu koşuyu binicisi Halil ALTIN, Muharrem CAN'ın atı KIVANÇCAN birinciliği kazandı. Birincilik kupasını Muharrem CAN adına Babası Muzaffer CAN (MUZAFFER ÇAVUŞ) aldı.


Muzaffer CAN kupa sevincini torunları ile birlikte yaşadı. Torunları ile birlikte yukarıda.




Bu gurup Koşu aralarında vermiş oldukları konserle halkı eğlendirdi.


Dördüncü Koşunun birincisi İNCİ EFE' nin sahibi Kaya KAYA, ekibi ve Vet.Sağ.Tek. İbrahim ÖZDEMİR.



Dördüncü Koşu, Türkiye Jokey Kulübü Kupa Koşusunu kazanan, binicisi Mahir ŞAHİN, Kaya KAYA'nın İNCİ EFE adlı atı. Kaya Bey birincilik kupasını alırken.
Bu koşu sonucunda bu sene de Mahmudiye Sonbahar Mahalli At Yarışları sona ermiş oldu. Geleneksel olarak her sene yapılmakta olan at yarışları Her sene Eylül ayı içerisinde yapılmaktadır. Yenisi gelecek seneye. Bu sene kupaları Muzaffer Çavuş olarak bilinen Muzaffer CAN'ın senesi oldu. Muharrem CAN ve Hayati CAN ailece katılmış oldukları yarışlarda 4 adet birincilik kupası aldılar. Hayırlısı olsun

3 yorum:

erbabarici dedi ki...

ABİ FOTOĞRAF GÜZELMİŞ İSTERİM....

Mustafa Hilmi ÖZKAL dedi ki...

üstat sana yorum da oydugun kütügün uzunlugunu çapını ve negibi aletler kullandıgını sormuştum unuttun galiba cevabını mümkünse alabilirmiyim lütfen yanlış anlamayın belki bende kışın yapabilirim selamlar

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar
eskişehir bayağı
güzelmiş oraya mı yerleşsek acaba
arıcılık yapmadan ben duramam
buraya yerleşsek arıcılk yapabilrimiyiz acaba
başarılar