10 Ocak 2010 Pazar

AKVARYUM


Büyük akvaryumda bulunan balıklarımızın akvaryumunu biraz küçülttüm. Bir metrelik bir akvaryuma taşıdım. Bu sebeple yeni bir akvaryum kurdum. İçerisini de taşlarla süsleyip güzel bir görüntü verdim. Biraz uğraştım ama güzel oldu. Bu da benim başka hobim yıllardır hep akvaryum yaptım ve balık besledim.

Önümüzdeki günlerde inşallah akvaryumların birisini arı kovanı yaparak akvaryum kovan evin içerisinde olacak inşallah yapabilirim.

3 yorum:

UNUTMAZSOY ARICILIK dedi ki...

Gerçekten güzel olmuş.Akvaryumlara bayılıyorum.Elleriniz dert görmesin Bünyamin Bey.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Birde benim japonlar nazar değmesin hala yaşıyorlar.Galiba bu sefer işi kıvırıcam...

Unknown dedi ki...

Bünyamin bey maşallah çok güzel balıklarınız var,akvaryumda balıkları seyretmesini bende çok severim,kolay gelsin selamlar saygılar.

Ballı Baba dedi ki...

Bünyamin abi, akvaryum süper eğlendirici ve dinlendirici bir uğraş. Geçmişte bende küçük 2-3 akvaryuma bakmıştım, eski günlerimi sayende hatırladım. Teşekkür ederim.
Arı akvaryumu 80 li yıllarda yapmıştım. İlk yaptığımı sayın hocam Nizemettin KAYRAL aldı. Sonra yaptığım duruyor, onunla uluslar arası tarım fuarına katılmıştım ve en çok izlenen bölüm olmuştu.
Arı akvaryumu için bendeki modeli sana yollarım yaparsın. Bu yıl 6 tane akvaryum kovanda ar-ge çalışması yapacağız hemde günlük yayın yaparak. Kovanlar hazır sadece arılandırılacak...