11 Aralık 2010 Cumartesi

İLK KAR YAĞDI

Bu gün sabah uyandığımda, beyaz bir ötü kaplamıştı, evet ilk kar ülkemizin bir çok yerinde olduğu gibi bizim İlçemize de yağdı. Bu gün ise sürekli olmasa da devamlı yağdı ve halen devam ediyor. Asıl güzel kış manzaraları yarın ortaya çıkacak.

Kar yağsın ki kış geldiği belli olsun, eskiler hep söyler nerede o eski kışlar. Kar öyle yağardı ki nerede ise evlerin üstüne kadar, ben o kadarını bilmesem de benim gençliğimde bu günlere göre kar yağışı çok daha fazla oluyordu. kar yere düştümü, günlerce kalkmadığını bilirim.

Neyse asıl kar manzaraları yarın bloglarda yayınlanmaya başlar. Tabii ki kar manzarası derken karlı arılık manzaraları. Arılıkları uzak olanlar kar dolayısı ile biraz zorlansada bu manzaraları görebileceğiz.

1 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Bünyamin bey,inşallah bol bol yağar ve uzun süre yerde kalır vede tüm ürünlerde bolluk olur.Kar yağmur gibi değil,toprağa ,dolayısıyla yeraltı göllerine birikiyor.Dediğiniz gibi 20 yıl önceleri kar yağar 2 ay yerde kalır toprak sürülmüş gibi olurdu.Kayıpsız bir kış sezonu diler,saygılar sunarım.