31 Aralık 2011 Cumartesi

YENİ YIL MESAJI

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN,

sAĞLIK MUTLULUK DOLU BİR YIL GEÇİRMESİ DİLEKLERİMLE

25 Aralık 2011 Pazar

KAR YAĞIŞI

 Kar yağışı fazla olmamakla birlikte çok soğuk bir hava var.  Bu gün güneş olmadığından erimedi.


Rüzgardan kovanların arkaları karla kaplanmış.  Güneş açarsa hepsi erir gider. geçtiğimiz sene arılıktaki kovanlar tamamen kardan kapanmıştı.


Genel görünüm bu şekilde, daha kar yağar diye düşünüyorum ama belli olmaz yağmayan seneler de olmuştu.

24 Aralık 2011 Cumartesi

AKŞAM YAĞAN KAR


Sabah kalktığım da her yer bembeyaz olmuş. Bu gün de aralıklarla yağmaya devam ediyor. Bu sene yağmur yağmadı inşallah kar iyi yağar da çiftçilerin yüzü güler. Geçen seneye göre kurak bir yıl yaşıyoruz.

Bahçemdeki kovan geçen sende de fotoğrafını yayınlamıştım. Kar yağınca konu mankeni oluyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene de iki katlı olarak kışlatıyorum. Bahara nasıl çıkacak hayırlısı.




Karakovanım  içerisine 13 Temmuz da  oğul koymuştum. Bahar da nasıl olacak bakalım. Sağ çıkarsa gelecek yıl da yayınlarım. Bahara çıkmazsa yapılacak bir şey yok.

14 Aralık 2011 Çarşamba

KOVAN MANTOSU



Resimler Uzman Arıcılıktan çektim. Yorumsuz olarak yayınlıyorum.







9 Aralık 2011 Cuma

İLK KAR YAĞDI

 İlçemize bu kış'ın ilk kar yağdı. Kurak bir mevsim geçiriyoruz. İnşallah baharda iyi olur.  İlk kar olması sebebi ile bu görüntüyü fotoğrafladım. Bu sabah çektim akşama kadar kalırmı diye düşünmüştüm ama akşam odu tamamen kalkmadı yer yer beyazlıklar var. Aslında 16 Kasım 2011 günü ilçemize ilk kar yağmıştı fakat havada eridi.