18 Eylül 2008 Perşembe

SÜPRİZ KONUK

Bu gün Murat AKIN hocamız bir süpriz yaptı bana, Mahmudiye'ye geldi. İnternetten devamlı olarak görüşüyorduk fakat yüz yüze görüşme daha farklı tabi ki, Telefon da etmeden Mahmudiye'de arıcılık yapan Ömer ağabeyin fırınına gelmiş oradan arayıp seni bekliyorum diye aradı. Sağolsun bizi hatırlayarak buralara kadar gelmesine çok sevindim tabi ilk görüşme olmasına rağmen kırk yıllık dost gibi bu da internetin faydaları.

Murat AKIN hocam fotoğraf çekmek için makinayı çıkarttı. Fotoğraf çekmesi için makinayı verdiğimiz arkadaş, bir türlü fotoğraf çekmeyi başaramadı, çünkü fotoğraf makinasının hafızası dolmuş o yüzden fotoğraf çekmiyor. Siz düşünün ne kadar fotoğraf çektiğini, magazincilik ruhu işte hemen yedek hafıza kartı makinaya takıldı. Yeni haberler ve yeni fotoğraflar için.


Hocamızı yakalamışken zaman çok kısıtlı olmasına rağmen hemen arılık ziyareti yaptık. İlgisini çeken küçük çerçeveli ruşet kovan açılıp incelendi. Arılıkla ilgili ve kışlatma ile ilgili faydalı bilgiler verdi. Çok faydalı görüşme oldu, Kendisine çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın hocam.



2 yorum:

Kozlu Ziraat Pazarlama dedi ki...

Dostların dostu ziyaretinden güzel birşey olabilirmi BÜNYAMİN kardeşim...
Bu ziyaretler güzel konuları gündeme getirir ve işte bizde okuyup birşeyler istifade ederiz...
bir vesile Murat hocamıza size ve şahsınızda Eskişehirli arıcılarımıza sevgi,saygı ve selamlar...

İlhami Uyar dedi ki...

Hocam memleketini özledi herhalde,iyi muhabbetler.