4 Temmuz 2008 Cuma

SIR ALMA TEKNESİ

Bizim de doktorumuz oldu. Günlerdir ertelediğim dişimi çektirmek için diş hastanesine gittim. Yukarıda görülen Mustafa PİLANCI diş doktoru aynı zamanda arıcı imiş şu an arıcılığı bırakmış hobi olarak yaptım fakat arılarım ölünce bıraktım diyor. Körüğünü de bizim yeni arıcı arkadaşımız 112 de görevli İbrahim arkadaşımıza hediye etmiş. Eski fakat çok güzel bir körük olunca İbrahime sormuştum nereden aldın diye doktorumun hediyesi demişti onun sayesinde tanıştık. dişlerimizi hal yoluna koydu teşekkürler doktorum.
Hastaneden çıkınca şehre inmişken biraz dolaşalım dedim. Yukarıda görülen bu günlerde arıcı arkadaşlarımız için çok gerekli bir sır alma teknesi sizler için görüntüledim. Paslanmaz çelikten yapılmış güzel fiyatını merak edenler için 290 ytl.


Plastikten yapılmış iki çerçevelik bal süzme makinası hafif taşınması kolay fiyatını merak edenler için 200 ytl.

Yukarıdaki resimler ilimizde bulunan ilimizde arıcılıkla uğraşan herkesin bir şekilde uğrak yeri olan UZMAN ARICILIK ta çekildi.Sır alma teknesini ve ikili plastik bal süzme makinasını sizler için görüntüledim.

1 yorum:

yalovalı arıcı dedi ki...

sır alma teknesi güzelde neden tek kişilik yapıyorlarki tek kişi makineye sır yetiştiremiyor 2 hatta üç kişi sır açacak şekilde üretilse daha makbule geçer. hem fiyatıda uçuk 290 ytl bari dediğim gibi 2/3 kişi aynı anda sır açabilse belki değer.

plastik kazanda bence hikaye alınacaksa iyi malzemeden alınmalı

paylaşım için teşekkürler